На українському ринку з’явився навантажувач SEM 660D

1 грудня 2019 75 0
На українському ринку з’явився навантажувач SEM 660D
Facebook

Минулого тижня вперше в Україні було відвантажено навантажувач SEM 660D. Повідомляє Traktorist.ua з посиланням на офіційну сторінку в Facebook компанії «Цеппелін Україна».

У комплектацію навантажувача SEM 660D входять пристрій швидкої заміни QC, 3-й клапан, 2 ковша: 3 м³ з зубцями і 5,5 м³ для легких матеріалів.

Навантажувач SEM 660D підійде для важких завантажувально-розвантажувальних робіт. SEM 660D працює швидше за аналогічні машини конкурентів, витримує більші навантаження та витрачає менше пального.

«Низькообертовий двигун з динамічним охолодженням підвищує експлуатаційну ефективність, а стабільну роботу у найважчих умовах забезпечує надійна система повітряної фільтрації. Багатовальна коробка передач у цієї моделі вдосконалена, а велике тягове зусилля на першій передачі та підвищена швидкість на другій забезпечують більш ефективну роботу», — зазначається в повідомленні.

Мости Caterpillar забезпечують кращу продуктивність у складних умовах. Навантажувач оснащений вдосконаленою гідросистемою: об'єднання гідравлічних потоків скорочує робочий цикл машини.

«Конструювалися навантажувачі за допомогою математичного моделювання (FEA) та стрес-тестування (OMSA), що дозволяє цим машинам витримувати тривалу роботу у важких умовах, не втрачаючи продуктивність», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus