В Україні пануватиме аномально тепла погода — прогноз погоди на тиждень

20 січня 2020 159 0
В Україні пануватиме аномально тепла погода — прогноз погоди на тиждень
Kurkul.com

Тиждень розпочнеться з похмурої метеокартини та вже починаючи з 21-го січня сонечко проявить себе в Західних, Південних областях та поступово охопить всю Україну. Але найбільш сонячними будуть Західні та Південні області. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

Короткочасні, несуттєві опади у вигляді снігу час від часу з’являтимуться протягом усього тижня. Пануватиме поривчастий вітер переважно західного напрямку 3–10 м/с.

Температура повітря коливатиметься від незначних морозів до плюсових температур. Ближче до вихідних  стовпчик термометру поповзе вгору і досягне максимальних тижневих температур. В нічний час температура повітря мінімально опуститься до -5 °С в Західних областях, на решті території -4…+1 °С. Денна температура в Північних, Східних та Центральних областях складе -1…+6 °С. 

На Заході температура повітря знаходитиметься в межах -2…+8 °С. Та найтепліше в Південних областях від 0 до +10 °С. Температура ґрунту коливатиметься від -3 до +1 °С і лише в Південних областях досягне позначки +2 °С.

Виконано за допомогою Disqus