Українські фермери почали розводити сібас в системі аквапоніки

30 січня 2020 1043 0
Українські фермери почали розводити сібас в системі аквапоніки
AQUAFARM

Свіжу охолоджену рибу сібас тепер можна придбати незалежно від пори року від українського виробника ТМ AQUAFARM. Про це Kurkul.com повідомила пресс-служба компанії ТОВ «АКВА СИСТЕМ ОРГАНІК».

Зазначається, що спеціалісти компанії першими в Україні успішно освоїли розведення сібасу в системі аквапоніки, далеко від морського узбережжя.

«Це дружня до природи агротехнологія, суть якої полягає у комбінації рибництва та тепличного овочівництва. Ця технологія відкриває серйозні перспективи для вирощування екологічно чистих сільскогосподарських культур та риби», — йдеться у повідомленні.

Власники ферми стверджують, що одним із пріоритетних напрямків розвитку компанії є співпраця з HORECA.

«HORECA — доставка продуктів в готелі, ресторани та кафе. Ми як ніхто розуміємо наскільки важливо для шефів готувати із якісних та свіжих продуктів. Вся продукція AQUAFARM відрізняється напрочуд приємним, насиченим, натуральним смаком та стабільною якістю. Окрім того, для вирощування риби не використовуються антибіотики, стимулятори та гормони росту. М’ясо риби не містить патогенних бактерій, паразитів, радіонуклідів, та інших шкідливих речовин», — зазначили в компанії.

Та долали, що завдяки інноваційному методу аквапоніки, українці зможуть їсти свіжу та смачну рибу.

Виконано за допомогою Disqus