Суффле Агро Україна представила мобільного помічника аграріїв Farmi

3 лютого 2020 556 0
Суффле Агро Україна представила мобільного помічника аграріїв Farmi

Компанія «Суффле Агро Україна» 30 січня в ході щорічного зимового семінару представила вітчизняним аграріям новий унікальний мультифункціональний мобільний додаток Farmi. Гасло «Коли ти в полі не один!» відображає головне завдання додатку, адже він розроблений, як помічник, що полегшуватиме виробничі процеси та прийняття рішень у сільському господарстві. Про це повідомляє Kurkul.com.

Мобільний додаток Farmi викликає високий інтерес у фермерів країн ЄС, і вже зовсім скоро Україна матиме можливість побачити його в дії. Серед основних функцій додатку: поради по обприскуванню на основі погоди, підбір свіжих новин, свіжі котирування, керування власними замовленнями на купівлю та продаж, доступ до актуальної інформації по елеваторам та складам Суффле Агро Україна.

«Скористатися всіма перевагами мобільного додатку Farmi фермери України зможуть вже наступного місяця. Прагнемо надавати нашим існуючим і майбутнім клієнтам сервіс на найвищому рівні, тому кожного дня працюємо над покращенням функціоналу Farmi, щоб зробити його більш корисним і зручним у користуванні для кожного», — розповідає керівник проекту Farmi в Україні Артур Бердюков.

Він додав, що Soufflet Agro Ukraine прагне зробити мобільний додаток Farmi максимально зручним для українського фермера. Тому кожного дня проектна група, до якої входять провідні фахівці з країн Європи, тестує різноманітні демо-версії, щоб наші клієнти отримували відповіді на актуальні питання в один клік. З Farmi вже скоро це буде можливо!

Виконано за допомогою Disqus