Система ROPA R-Soil Protect отримала срібну медаль від Agritechnica 2015

20 листопада 2015 81 0
Система ROPA R-Soil Protect отримала срібну медаль від Agritechnica 2015
Kurkul.comСистема ROPA R-Soil Protect отримала срібну медаль від Agritechnica 2015

Комісія «Агрітехніки» — однієї з наймасштабніших сільськогосподарських виставок світу, присудила срібну медаль за інновації новій системі захисту ґрунту ROPA R-Soil Protect з гідравлічною системою шасі та шинами нової технології Michelin Cerexbib IF1000/55 R 32 CFO. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Система R-Soil Protect — це опціональне обладнання для трьохвісних бурякозбиральних комбайнів ROPA Tiger 5. Гідравлічна система шасі R-Soil Protect має тиск лише 1,4 бар. Завдяки мережному з'єднанню всіх трьох осей, навантаження на колеса розподіляється між собою, а пікові навантаження на колесо послідовно виключаються.

Симбіоз гідравлічного шасі з вирівнюванням навантаження і шин нового покоління MICHELIN IF1000/55 R32 CerexBib забезпечує більшу контурну площу контакту.

ROPA R-Soil Protect має такі переваги та інновації:

  • Значно поліпшений захист грунту завдяки зниженню на 1 бар внутрішнього тиску шин. На 49% збільшилася площа контакту з повернемося, на 33% зменшився тиск на поверхню контакту завдяки IF1000/55 R32 CerexBib

  • Зниження пікових навантажень за рахунок зміщення навантаження: до 8% на першому вісь, 37% на другу вісь, 43% на третьому вісь

  • Збирання врожаю можливе також на схилі, так як немає додаткового збільшення внутрішнього тиску шин. Зберігає і захищає структуру ґрунту, забезпечуючи повітрообмін.

  • Покращений комфорт управління і характеристик демпфірування при одночасному вдосконаленомі копіювання контуру ґрунту.

Виконано за допомогою Disqus