Варіант Агро Буд планує розширювати співпрацю з фермерами

28 лютого 2020 93 0
Олексій Кіба, керівник елеваторного напряму компанії «Варіант Агро Буд»
Kurkul.comОлексій Кіба, керівник елеваторного напряму компанії «Варіант Агро Буд»

В компанії «Варіант Агро Буд» фермерському напрямку намагаються приділити більше уваги. Про це під час виставка «Зернові технології», яка щорічно проходить в рамках «Агровесни» в Києві, розповів керівник елеваторного напряму компанії Олексій Кіба.

«Ситуація з ринком землі загальмувала плани фермерів з будівництва зерносховищ. Але ми розуміємо, що багато хто з них замислювалися про це і готові будуватися. Устаткування для маленьких елеваторів — це перспективний напрямок і приділяти час цього напрямку ми будемо, за цим майбутнє. В Америці фермери просто встановлюють силоси на землю без фундаменту, там це працює, і у нас це буде працювати. Питання часу», — впевнений керівник елеваторного напрямки.

Він також зазначив, що в Україні з'явиться багато дрібних елеваторів, якщо ринок землі буде прозорий. До того ж, «Варіант Агро Буд» організував партнерські програми з кредитування купівлі обладнання від провідних 4 банків. Залежно від розміру власного внеску, терміну кредиту і виду застави, відсоткові ставки можуть бути від 7% до 15% річних. Деякі банки готові кредитувати за цими програмами в валюті.

Виконано за допомогою Disqus