Варіант Агро Буд змонтував на Херсонщині дощувальну машину 675 м

12 березня 2020 127 0
Варіант Агро Буд змонтував на Херсонщині дощувальну машину 675 м

У березні 2020 р. для ФГ «Богуслав-Земля» з Херсонської обл. ТОВ «Варіант Агро Буд» виготовив, встановив і змонтував широкозахватну кругову дощувальну машину для зрошення поля площею 144 га. Про це Kurkul.com повідомили в прес-службі компанії.

«З «Богуслав-Земля» ми співпрацюємо вже не перший рік. Для нас це дуже надійний, стабільний, важливий і стратегічний партнер. Цього разу ми змонтували чергову, вже 4-ту зрошувальну машину. Наразі ця машина найдовша в нашому референс аркуші — 675 м. Раніше в це господарство ми поставляли машини 570 м, 603 м і 615 м, які працюють на полі вже 3 сезон», — прокоментував керівник відділу розвитку Денис Шуфані.

Зазначається, що при прорахунку цієї моделі були враховані енергозберігаючі аспекти, внаслідок чого було досягнуто тиск на вході 3,4 атмосфери, при оптимальній нормі поливу. Вода для машини забирається з каналу. Машина оснащена спринклерами Senninger i-Wob UP3. Ця кругова машина (ШКДМ 675Н) буде експлуатуватися на полі під зернові культури площею 144 га.

«Завдяки тому, що з 2018 р. устаткування «Варіант Агро Буд» включено до Переліку української техніки та обладнання для АПК, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету, наш замовник отримає 25% компенсації від вартості придбаних дощувальних машин», — зазначив керівник відділу продажів зрошувального напрямку Олександр Юзьков.

Виконано за допомогою Disqus