На Львівщині з’явиться демо поле з лікувальними травами

10 березня 2020 626 0
Наталія Табінська, засновниця дорадчого центру «Фермерська країна»
Kurkul.comНаталія Табінська, засновниця дорадчого центру «Фермерська країна»

У передмісті Львова на території сільськогосподарського дорадчого центру «Фермерська країна» на площі 2,5 га навесні 2020 р. з’являться демополя з лікувальними травами, квітами, ягідником та садом. Про це журналістам розповіла засновниця центру і героїня нового спільного проекту компанії «Лімагрейн Україна» та сайту Kurkul.com«Жінка в агро — до щастя» Наталія Табінська.

«Задум був, щоб дорадчий центр розташовувався у полі, а не в центрі міста, де фермерам, напевно, не завжди затишно. Ми розташовані безпосередньо на кільцевій дорозі міста Львова, і ця ділянка 2,5 га — чисте поле. Цього року вже закладемо демонстраційні майданчики, починаючи від квітів і лікарських рослин і закінчуючи садовиною й горіхами», — коментує героїня.

Головна мета демонстраційних полів дорадчого центру — показати прибутковість та різноманітність сільського господарства.

«Ми хочемо показати, що можна біля свого дому на невеликій ділянці бути успішним. Посадити ту чи іншу культуру і мати заробіток для сім’ї. Це і є головною метою нашого дорадчого центру «Фермерська країна», — розмірковує пані Наталія.

Виконано за допомогою Disqus