Інвестиції у сільське господарство зросли на 18%

26 листопада 2015 98 0
Інвестиції у сільське господарство зросли на 18%
Latifundist.comІнвестиції у сільське господарство зросли на 18%

Капітальні інвестиції у сільське господарство збільшились на 18,1%, про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

За його словами, протягом січня-вересня цього року обсяги капітальних інвестицій у сільське, лісове та рибне господарство склали понад 17,2 млрд грн, що більше минулорічного показника на 18,1%.

«Значимість таких показників вагома, враховуючи складність економічної ситуації у країні: загальний обсяг капітальних інвестицій в економіку знизився на 6%, у тому числі у промисловість — на 22,1%», — пише посадовець.

Також додає, що капітальні інвестиції у галузь сільського господарства зросли на 17,1%, у лісове господарство — на 65,2%, а у рибне господарство — взагалі у 2,3 рази.

«Збільшилася питома вага інвестицій у галузь сільського господарства у загальних обсягах капітальних інвестицій в економіку України — з 8,2% до 10,7%. Це дало можливість пригальмувати загальний спад обсягів інвестування», — резюмує він.

Виконано за допомогою Disqus