БМК Таврія залучить фермерів до вирощування винограду

27 квітня 2020 94 0
БМК Таврія залучить фермерів до вирощування винограду
Kurkul.com

Будинок марочних коньяків «Таврія» переходить на нову модель виробництва Сontract growing, яка передбачає залучення приватних виноградарів до вирощування продукції. Повідомляється на сайті kp.ua/life.

Зазначено, що тепер, на замовлення заводу, невеликі господарства і приватні аграрії будуть вирощувати виноград без використання промислової обробки. Зі свого боку, «Таврія» надає партнерам підтримку досвідчених агрономів, консультації авторитетних європейських виноградарів, а також гарантує викуп вирощеного урожаю винограду.

«Сьогодні в Україні багато невеликих аграрних господарств, які дбайливо, обробляють виноград, піклуючись про кожен кущ. Використання подібної моделі партнерства гарантує нам наявність якісного винограду, необхідного для створення наших напоїв. А невеликі виноградники, в свою чергу, отримують у нашій особі надійного покупця і партнера», — пояснює генеральний директор БМК «Таврія» Андрій Сердюк. 

Повідомляється, що рішення про перехід на модель Сontract growing прийнято внаслідок значного зростання продажів крафтових і марочних коньяків у першому кварталі 2020 р.

Читайте також: Виноградники Півдня потерпають від нестачі вологи

Виконано за допомогою Disqus