Аграріїв чекають дощі з грозами — прогноз погоди

30 квітня 2020 354 0
 Аграріїв чекають дощі з грозами —  прогноз погоди
Kurkul.com

За прогнозами синоптиків, українці зустрічатимуть травневі свята з дощами та грозами. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

Зазначено, що 1-го травня у західних, центральних та північних областях очікуються дощі, місцями з грозами. На Сході та Півдні сухо, лише в Одеській області в поодиноких районах пройдуть несуттєві опади.

«Дощі триватимуть 2-го травня на території північних та західних областей. У Київській, Житомирській та Хмельницькій областях очікуються значні опади. Також дощі частково охоплять центральні та південні області (Одеську та Миколаївську). Проте на Сході збережеться суха та сонячна погода», — йдеться у повідомленні.

Вже 3-го травня, за прогнозами синоптиків, дощі охоплять всю територію України. Значні опади очікуються на Заході, а також у Київській, Житомирській та Вінницькій областях. На решті території пройдуть помірні опади.  Незважаючи на дощову погоду, температура повітря на травневі свята буде досить високою. Нічні температури по всій території України коливатимуться від +6 до +12 градусів, на Заході прохолодніше +3…+12 градусів.

«Денна температура у західних областях складе +12…+23 градусів, на Півночі +15…+25 градусів. У південних та центральних областях +17…+26 градусів. На Сході найтепліше, денні температури знаходитимуться у межах +20…+27 градусів. Вітер переважно східного, південно – східного напрямку, середня швидкість вітру складе 2 – 5 м/с», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через посуху фермери Одещини можуть втратити 70% врожаю

 

Виконано за допомогою Disqus