Кадрові зміни у Corteva стали наслідком незадовільних продажів — джерело

26 травня 2020 239 0
Кадрові зміни у Corteva стали наслідком незадовільних продажів — джерело
latifundist.com

В компанії Corteva Agriscience відбулися кадрові зміни в керівництві українського підрозділу. Зокрема, Роман Нижник іде з посади керівника з продажів бренду насіння Pioneer в Україні. Про це повідомляє Latifundist.com.

Згідно з інформацією джерел сайту, причиною того, що Роман Нижник залишає посаду є непорозуміння щодо виплати бонусів.

За словами іншого джерела, причиною звільнення є негативні результати продажів. Компанія вийшла на прямі продажі, роздавши насіння в кредит. Його буде важко повернути, тому що не всі аграрії зможуть зібрати достатній урожай через погані погодні умови. Навіть відкриття ринку землі, падіння цін на зерно та нафту не зможуть полегшити ситуацію.

В коментарі для Latifundist.com Роман Нижник підтвердив інформацію про звільнення з компанії.

«Я відкритий до співпраці з компаніями, які готові інвестувати в розвиток своїх співробітників», — повідомив Роман Нижник.

За інформацією джерел сайту, цю посаду займе Ігор Комнатний, який раніше працював менеджером із роботи з ключовими клієнтами в Corteva.

Також, нещодавно відбулися зміни у відділі продажів. Андрій Андрюшко був переведений до виробничого відділу. Згідно інформації, причиною стало падіння продажів ЗЗР, насіння соняшнику Pioneer та Brevant. Цю посаду займе Віталій Коверник, який вже працював в компанії, проте протягом останніх 2 років керував відділом інновацій в компанії «Бізон-Тех».

Оновлено: Corteva Agriscience офіційно повідомила про кадрові зміни. З 1 липня 2020 р. Андрій Андрюшко, керівник комерційного відділу в Україні, обійме посаду керівника з виробництва насіння в Україні та Росії.

Читати за темою: Гібриди Brevant продавали фермерам дорожче, ніж Pioneer

Виконано за допомогою Disqus