Компанія КВС-УКРАЇНА вийшла на ринок з новою Програмою продажу ріпаку

2 червня 2020 88 0
Компанія КВС-УКРАЇНА вийшла на ринок з новою Програмою продажу ріпаку
Kurkul.com

Компанія «КВС-УКРАЇНА» вийшла на ринок з унікальною «Програмою продажу ріпаку 2020/21». Повідомляє Superagronom.com.

Це унікальна пропозиція на ринку, яка включає в себе:

  • надання консалтингових послуги від німецької компанії N.U. Agrar (компанія N.U. Agrar була заснована в1986 р. приватним Північним університетом, доктором Г.Шьонбергером та некомерційною Асоціацією сільськогосподарських наук як зв’язуюча ланка між дослідженнями та практикою у Фленсбурзі, Німеччина);
  • цінову політику на продукцію з прив’язкою до гривні;
  • 8 гібридів, 2 з яких нові, один з системою Clearfield.

Як зазначив виробник, всі представлені гібриди протруєні препаратом Модесто Плюс та готові до відвантаження вітчизняним с/г виробникам.

Все перелічене насіння буде постачатися аграріям через великих вітчизняних дистриб’юторів, серед яких: «Агросем»«Торговий Дім Насіння» та «Агро Експерт»

Гібриди ГОРДОН КВС та СЕВЕРІНО КВС можна ексклюзивно придбати у представників компанії «Агро Експерт». Компанія «Агросем» постачатиме гібрид ФАКТОР КВС. 

КВС КИРИЛ КЛ та УМБЕРТО КВС  ексклюзивно продаватимуть представники компанії «Торговий Дім Насіння». 

«Всі 8 гібридів озимого ріпаку характеризуються високою стійкістю до фомозу. При цьому, стійкий до вилягання та вертицильозу гібрид СЕВЕРІНО КВС також володіє високою регенераційною здатністю», — зазначили в компанії.

Серед переваг гібриду УМБЕРТО КВС — висока врожайність та посухостійкість. Гібрид інтенсивного типу МАРК КВС характеризується високим виходом олії, водночас, ГОРДОН КВС — посухостійкий та володіє високою стійкістю до осипання. Гібрид інтенсивного типу ГИБРІРОК характеризується високою врожайністю та інтенсивним гілкуванням.

Читати за темою: 10 секретів вирощування ріпаку від КВС-УКРАЇНА

Повідомляється, що представлений виробником гібрид АЛЬВАРО КВС серед інших вирізняється високою пластичністю та зимостійкістю. Окрім цього, компанією було анонсовано високоврожайний та стійкий до осипання гібрид ФАКТОР КВС, а також середньостиглий КВС КИРИЛ КЛ, придатний до вирощування за технологією Clearfield.

«Щодо термінів дозрівання, то усі гібриди селекції KWS мають помірний або швидкий розвиток восени. Найбільш повільний розвиток восени мають гібриди АЛЬВАРО КВС, ГОРДОН КВС та СЕВЕРІНО КВС. Дещо швидше розвиватиметься ріпак МАРК КВС, ФАКТОР КВС, УМБЕРТО КВС та КВС КИРИЛ КЛ. Найбільш швидким у рості буде ГИБРІРОК», — заявляє виробник.

Виконано за допомогою Disqus