Агрофірма ім. Довженка переходить на органічне землеробство

4 грудня 2015 119 0
Агрофірма ім. Довженка переходить на органічне землеробство
FacebookАгрофірма ім. Довженка переходить на органічне землеробство

Агрофірма ім. Довженка (Полтавська область) розпочала активну співпрацю з підприємством «Агроекологія» щодо впровадження органічного землеробства. Про це в екcклюзивному коментарі Кurkul.com повідомив головний агроном агрофірми ім. Довженка Володимир Курячий.

За його словами, агрофірма буде вирощувати на 1200 га землі органічні кормові і зернові культури. Також «Агроекологія» відкриє агрофірмі усі технології ефективного органічного землеробства.

У той же час генеральний директор агрофірми ім. Довженка Віктор Скочко на своїй сторінці у Фейсбук зазначив, що 3 грудня відбулася зустріч представників обох підприємств, де обговорили перспективу спільної роботи.

«Під час ділової зустрічі ми обмінялися думками, поговорили про перспективу і головне, послухали патріарха органічного землеробства в Україні, який уже 40 років не застосовує на своїх землях хімічних препаратів, двічі Героя Семена Антонця. Його мудрість і любов до справи усього життя — органічного землеробства, філософія, надихають і дають віру у те, що і в нас ця система запрацює, адже за цим майбутнє», — прокоментував подію Віктор Скочко.

Лілія Христенко, Кurkul.com

Виконано за допомогою Disqus