ЗЗР Corteva покриють менше фермерських полів цього року

5 червня 2020 164 0
ЗЗР Corteva покриють менше фермерських полів цього року
Kurkul.com

У поточному сезоні попит на ЗЗР компанії Corteva Agriscience серед кінцевих покупців просів. Повідомляє SuperAgronom.com з посиланням на дані власних джерел.

Зазначається, що компанія на своєму сайті звітує про ріст продажів ЗЗР за І квартал 2020 р., проте там мова йде про ріст продажів на дистриб'юторів та для агрохолдингів.

«За даними наших джерел, хімія Corteva Agriscience в цьому році покриє значно менше реальних посівів, а дистриб’ютори залишаться з великими залишками на складах», — йдеться у повідомленні.

Представники компаній-дистриб’юторів зазначають, що після виходу Corteva Agriscience на прямі продажі насіння Pioneer, з нею були розірвані багаторічні контракти найбільших дистриб’юторів. 

«Дистриб'ютори, які в минулому сезоні відмовилися від продовження контрактів з Corteva Agriscience, продавали її ЗЗР на суму більше $80 млн. За один сезон дистриб'юторам, які залишились з компанією, не вдасться через свою клієнтську сітку реалізувати весь розподілений на них обсяг препаратів», — стверджують джерела.

Також зазначається, що дистриб'ютори, які мають на складах минулорічні залишки ЗЗР Corteva Agriscience, змушені продавати продукцію собі в мінус, оскільки Corteva знизила закупівельні ціни на нову продукцію.

У відповідь на інформаційний запит, який SuperAgronom.com надіслав до Corteva Agriscience, в компанії повідомили, що інформація про обсяги та умови продажів є комерційною, конфіденційною і не підлягає розголошенню. Умови співпраці з компанією доступні виключно клієнтам та партнерам. З переліком офіційних дистриб’юторів ЗЗР можна ознайомитися на сайті компанії.

SuperAgronom.com вислав запити на всіх дистриб’юторів із уточненням ситуації на їх складах. Дані опитування будуть публікуватися в режимі реального часу.

Нагадаємо, в компанії Corteva Agriscience відбулися кадрові зміни в керівництві українського підрозділу. Зокрема, Роман Нижник пішов з посади керівника з продажів бренду насіння Pioneer в Україні. Кадрові зміни у Corteva стали наслідком незадовільних продажів.

Виконано за допомогою Disqus