На Вінничині виявили партію курятини із сальмонелою

11 червня 2020 211 0
На Вінничині виявили партію курятини із сальмонелою
kurkul.com

До Жмеринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області надійшло повідомлення про виявлення  великої партії курячого м’яса, зараженого паличкою сальмонели. Всю продукцію повернули власнику. Про це повідомляє vlasno.info.

«Курятину везли до міста Луцьк. Але, коли вантаж в'їхав на територію Вінницької області, прийшло оперативне повідомлення про виявлення сальмонели і продукція була повернута власнику до Польщі», — повідомили в Управлінні безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

В управлінні пояснили, що зразки партії були взяті ще на кордоні з Польщею і після відповідного аналізу та експертизи, повернули назад.

Також зазначається, що після інциденту, відбулися ретельні перевірки м'яса птиці в межах області, аби впевнитись у відсутності даної продукції на торгових майданчиках.

«М'ясо птиці від польського виробника на території Вінницької області не виявили. Але можливо якась партія від виробника і розійшлась. Базари, павільйони які торгують м'ясом були перевірені інспекцією для того щоб ця продукція не пішла територією області», — пояснили в Держпродспоживчслужби.

Читати за темою: в Україну завезли м'ясо птиці із сальмонелою

Виконано за допомогою Disqus