Україну охоплять грозові дощі — прогноз погоди

15 червня 2020 246 0
Україну охоплять грозові дощі — прогноз погоди
Kurkul.com

На більшій частині території України протягом тижня пануватимуть грозові дощі. Значні опади, шквальний вітер, град та зливи охоплять західні, частково північні, центральні та південні області. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Найменша кількість опадів очікується на Сході, а також у Сумській, Полтавській, Дніпровській та Одеській областях. В західних областях мінлива хмарність, на решті території переважатиме сонячна погода з частковою хмарністю. Середня швидкість вітру східного, північно-східного напрямку 1-6 м/с.

Температура повітря комфортна, показники будуть не занадто високими. Лише на Сході спекотно, температура вночі +17…+22 °C, денна температура коливатиметься від +25 до +33 °C. Найпрохолодніше на Заході, нічна температура +12…+19 °C, денна досягне лише +16…+27 °C. В північних, південних та центральних областях вночі +15…+21 °C, вдень +21…+31 °C.

Температура ґрунту в західних областях лише +13…+18 °C, в північних та центральних областях +15…+20 °C. В південних та східних областях температура ґрунту досягне позначки +18…+22 °C.

Виконано за допомогою Disqus