Аграріям показали ефективність застосування фульових кислот на кукурудзі

16 червня 2020 82 0
Аграріям показали ефективність застосування фульових кислот на кукурудзі
superagronom.com

Фахівці компанії «Агротехносоюз» зафіксували ефективність від внесення на зрошувані поля препарату на основі фульвових кислот. Про це йдеться на SuperAgronom.com.

Зазначається, що загальна площа посіву кукурудзи на зрошені становила 1 тис. га, норма висіву — 85 тис/га. В основне удобрення з осені вносили 150 кг/га сульфоамофосу, в передпосівну культивацію вносили 100 кг/га карбаміду та в рядок 85 кг NPK 15:15:15.

Для впровадження в технологію стимуляторів господарство закупило препарат Фульвітал Плюс з.п., та застосувало на площі 20 га з нормою 150 г/га.

Зі слів агронома господарства, препарат вносили у фазу 3-5 листків через 4 години після застосування гербіциду. Через 14 днів після внесення агрономом разом із регіональним представником компанії «Агротехносоюз» по Дніпропетровській області було проведено огляд посівів.

«За рахунок дії фульвових кислоти рослини на дослідній ділянці виглядають краще розвиненими. Надалі в фазу 7-9 листків буде вноситися препарат Фульвітал Плюс Zn. В кінці сезону заплановано провести замір врожайності для визначення рентабельності від застосування стимуляторів росту рослин», — відзначили в компанії «Агротехносоюз».

Читати за темою: Експерти розповіли про ефективний спосіб виведення рослин зі стресу

Виконано за допомогою Disqus