Фермери Нідерландів отримають субсидії через припинення роботи

21 червня 2020 55 0
Фермери Нідерландів отримають субсидії через припинення роботи
kurkul.com

У Нідерландах Міністерство сільського господарства збільшило суму виплат субсидій підприємствам за припинення виробництва свиней з метою досягнення вищих стандартів галузі, зменшення ризиків для здоров’я та довкілля у районах з високою щільністю свиногосподарств. Про це повідомляє meat-inform.com.

Зазначається, що уряд країни ще минулого року розпочав виплати. Проте, кількість заявок була вищою за очікувані результати. Саме тому загальна сума виплат була збільшена з Є180 млн до Є455 млн.

Із 407 фермерських господарств, які мають право на допомогу, 176 — це ферми, що займаються вирощуванням свиней, 133 племінних господарств та 80 фермерських господарств, де здійснюється процедура опоросу. Решта підприємств підпадають під категорію «інші».

«Коли свинарі отримають субсидію на припинення своєї діяльності, залежатиме від класифікації оцінки неприємного запаху довкола ферм. Повністю неприємний запах зникне, коли всі тварини будуть перероблені, а всі відходи утилізовані. Власникам підприємств необхідно зробити це не пізніше, ніж через вісім місяців після отримання державної допомоги», — йдеться в повідомленні.

Читати за темою: Низька ціна молока змушує фермерів зупиняти будівництво переробних підприємств

Виконано за допомогою Disqus