Vӓderstad розширить виробничі потужності

23 червня 2020 42 0
Vӓderstad розширить виробничі потужності
traktorist.ua

Шведська компанія Vӓderstad спрямувала свої основні інвестиції у виробництво деталей та запчастин. Враховуючи зростаючий попит на оригінальні деталі, прийнято рішення розширити виробничі потужності ще на 2000 м². Про це йдеться на Traktorist.ua.

Варто зазначити, що підрозділ Väderstad Components виробляє всі оригінальні запасні та зношувані деталі для сільськогосподарської техніки Väderstad. Процес виробництва повністю автоматизований за допомогою високотехнологічних засобів та високорозвиненої робототехніки. Наразі компанія має понад п’ятдесят співробітників, що працюють над виготовленням якісних та міцних деталей для техніки. Тому значні інвестиції спрямовані на збільшення цих потужностей, безпеки та якості виробництва.

«Ми розширюємо завод ще на 2000 м², щоб об’єднати виробничі підрозділи та побудувати приміщення для розширення. Інвестиції у виробництво мають дуже позитивний вплив як для нас, так і для компанії Vaderstad та наших клієнтів.  Розширення допоможе нам покращити умови праці та продуктивність роботи виробництва, а також збільшити обсяги вироблених деталей», — розповів Ден Сомлін, керуючий директор підрозділу Väderstad Components.

Початок робіт із розширення виробництва запланували на осінь цього року і новий виробничий цех буде повністю готовий весною 2021 р. Скоро розпочнеться підбір нових співробітників.

«Із новою виробничою лінією ми здобудемо більші можливості для розвитку та вдосконалення, що врешті-решт призведе до посилення потреби в підборі нових кваліфікованих кадрі», — підсумував Ден Сомлін.

Виконано за допомогою Disqus