Міжнародні виставки EuroTier та EnergyDecentral перенесено на лютий 2021 року

5 липня 2020 32 0
Міжнародні виставки EuroTier та EnergyDecentral перенесено на лютий 2021 року
DLG

Дві провідні міжнародні виставки EuroTier та EnergyDecentral, які висвітлюють актуальні теми міжнародного тваринництва та децентралізованого енергопостачання, перенесли на лютий 20121 р. Про це Kurkul.com повідомили у прес-службі компанії DLG.

Зазначається, що події мали відбутись на виставковому майданчику в м.Ганновер з 17 по 20 листопада 2020 р. Зважаючи на обставини, пов’язані з пандемією коронавірусу, у компанії вважають недоцільним організовувати EuroTier на рівні, який очікують експоненти та відвідувачі від провідної світової виставки

«DLG переконані, що перенесення EuroTier та EnergyDecentral на 9-12 лютого 2021 р. буде не лише справедливо по відношенню до репутації обох подій, як провідних міжнародних виставок, але й надалі забезпечить максимальні можливості для планування та підготовки учасників виставки та відвідувачів», — зауважує доктор Рейнхард Грандке, генеральний директор DLG.

EuroTier та EnergyDecentral повернуться на виставкові майданчики в Ганновері, Німеччина, пропонуючи своїм відвідувачам широку виставкову і ділову програму, присвячену актуальним темам, що стосуються міжнародної продукції тваринництва та децентралізованого постачання енергії.

Актуальну інформацію про виставки можна знайти на веб-сайтах: www.eurotier.com та www.energy-decentral.com.

Виконано за допомогою Disqus