Варіант Агро Буд змонтував першу дощувальну машину в Румунії

10 липня 2020 55 0
Варіант Агро Буд змонтував першу дощувальну машину в Румунії
Варіант Агро Буд

На початку липня «Варіант Агро Буд» завершив монтаж, провів випробування і запустив в роботу дощувальну машину ШКДМ 500 П на полі кукурудзи для румунського замовника (м.Саскут). Про це у коментарі Traktorist.ua повідомив керівник відділу зовнішньоекономічної діяльності «Варіант Агро Буд» Іраклій Імнадзе.

Кругова перетяжна машина буде зрошувати 4 поля кукурудзи по 87 га. Придбану замовником машину доукомплектовано електричним клапаном тиску Nelson (підвищує енергоефективність), витратоміром та фільтром води. 

«Пріоритетом виробника є гнучкий підхід та направленість конструкторських рішень на задоволення індивідуальних потреб кінцевого споживача», — зазначив Іраклій Імнадзе.

Та додав, що у виробництві техніки застосовуються комплектуючі виключно прогресивних та з високим рівнем попиту постачальників.

«Нас обирають не лише з причини якісного обладнання, а ще й через надзвичайну маневровість щодо прийняття рішень, умов постачання, сервісного обслуговування. Аналізуючи ринок, ми виявляємо його найгостріші потреби у конкретному сегменті та пропонуємо рішення для їх локального задоволення. Індивідуальний підхід проявляється також у вигляді додаткових опцій, комплектації та пропозицій дистанційного керування системами», — розповів керівник відділу зовнішньоекономічної діяльності «Варіант Агро Буд».

На початок серпня планується відвантаження ще шести машин для зрошення кукурудзи. Загалом, найпопулярнішими серед замовників виробника є запити на дощувальні машини для вирощування  соняшника, кукурудзи та пшениці.

З метою забезпечення послугою сервісної післяпродажної підтримки усіх румунських замовників, завод-виробник надав послугу шефмонтажа та провів навчальний технічний тренінг для дилерів. В цілому, роботи по монтажу зайняли 5 днів. Наразі ведуться перемовини  щодо подальших перспектив співпраці.

Виконано за допомогою Disqus