На Дніпропетровщині згорів комбайн

13 липня 2020 2651 0
На Дніпропетровщині згорів комбайн
ДСНС

Минулого тижня, 10 липня, в Дніпропетровській області відбулося 2 пожежі: в Апостолівському районі згоріло майже 1 га пшениці, а у П'ятихатському районі загорівся комбайн. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Зокрема, о 09:42 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння на полі поза межами села Жовтокам’янка Апостолівського району. За викликом направлено чергове відділення пожежно-рятувальної частини.

Вогнем знищено пожнивні залишки пшениці на загальній площі 0,9 га. Пожежу локалізовано о 11:03 та ліквідовано о 12:14.

Також, о 13:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння у комбайні на автошляху «Пятихатки – Жовті Води» поза межами міста П’ятихатки П’ятихатського району. На місце події було направлено чергове відділення пожежно-рятувальної частини Дніпропетровській області.

«Вогнеборці встановили, що загоряння виникло у моторному відсіку комбайна «New Holland», який знаходився на тимчасовій стоянці. Вогнем знищено моторний відсік комбайну «New Holland» на площі 5 м2. Пожежу локалізовано о 13:55 та ліквідовано о 14:30», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загиблих та постраждалих немає.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus