В Україні відбулася прем’єра аграрного реаліті-шоу про трансформацію господарства Дніпро

14 липня 2020 349 0
В Україні відбулася прем’єра аграрного реаліті-шоу про трансформацію господарства Дніпро
Дніпро

Сьогодні, 14 липня, на YouTube каналі Agrosphera відбулася прем'єра нового проєкту, вийшов серіал «Дніпро». 

Зазначається, що аграрне 36-серійне шоу показує кардинальну трансформацію агропідприємства ПП «Дніпро», впровадження нових технологій і зміну основних підходів в роботі.

Ідея аграрного реаліті-шоу прийшла Дмитру Грушецькому, співведучому агро каналу Агросфера і засновнику компанії «Студія аграрних систем», який хоче показати переродження традиційного агропідприємства за допомогою технологій і вивести його на інший рівень.

«Ми обладнали тимчасовий офіс і житло біля головної бази господарства для деяких співробітників, які переїхали на місце, щоб постійно бути в центрі подій. Створюється документальний серіал, який покаже всю роботу агропідприємства зсередини. На все це у нас є один рік», — повідомив Дмитро Грушецький.

Сімейне фермерське господарство «Дніпро» Анатолія Грушецького було засновано в 1999 р., знаходиться в Кіровоградській та Черкаській областях. Земельний банк становить 4 тис. га.

«За 20 років тут змінювався лише парк техніки. За цей рік ми повинні замінити його повністю», — заявив Анатолій Грушецький.

Також Самір Салманов, керівник проєкту «Дніпро», зазначив, що шоу не має ведучих, постановочних синхронів, а оператори фіксують всі процеси, що відбуваються насправді.

Виконано за допомогою Disqus