Фермер поділився досвідом експлуатації напівпричепа-самоскида НПС 2650 від Egritech

15 липня 2020 53 0
напівпричіп-самоскид НПС 2650
Egritechнапівпричіп-самоскид НПС 2650

Господарство «ВВІ-Агро», що на Миколаївщині, вже 2 тижні експлуатує напівпричіп-самоскид НПС 2650 українського сільгоспвиробника Egritech. Придбаний у травні поточного року, агрегат нарешті приступив до роботи, інформує Traktorist.ua.

Головний інженер «ВВІ-Агро» Леонід Дідур розповів про якість та експлуатаційні особливості придбання. 

«Напівпричіп об'ємом 52 м³ придбали для перевезення зернових — ріпаку, гороху, ячменю, озимої пшениці. Завантаження здійснювали чітко по експлуатаційних нормах. Металеві борти виготовлені з виступами, а не плоскі. При навантаженні не має роздавлення бортів та утворення випуклостей. Вони щільно закриваються і прилягають у зоні дверцят, через що зерно не висипається. Напівпричіп у нас працює з тягачем MAN», — зазначив Леонід Дідур. 

При можливості стійкої опори на твердому покритті на краю поля зерно завантажують напряму з комбайну. В іншому випадку використовується бункер-перевантажувач. Аграрій зазначає, що загалом, завантаження і розвантаження напівпричепа відбувається без проблем, розвантаження займає  2 хвилини максимум. Відмічає, що по ґрунтових дорогах їздити не ризикують, аби не довелося потім витягувати напівпричіп-самоскид трактором. Питання до гідравліки також відсутні. Географічне положення не викликає необхідності здійснювати великі пробіги (до найближчого порту — близько 25 км). 

У цілому, Леонід Дідур говорить, що придбанням задоволені.

Виконано за допомогою Disqus