Компанія Egritech готова працювати в умовах карантину

8 квітня 2020 23 0
Компанія Egritech готова працювати в умовах карантину
Egritech

Компанія Egritech заявила про готовність до пандемії коронавірусу, а також про плани щодо імпортозаміщення.  Про це в ексклюзивному інтерв’ю каналу «Тракторист» розповів засновник та CEO компанії Олег Авер'янов.

«Під час карантину компанія повністю забезпечила своїх працівників необхідними індивідуальними засобами захисту. Компанія також придбала тести на коронавірус. Крім того, з метою контролю здоров’я працівників, на виробництві  проводиться обов’язковий вимір температури», — йдеться у повідомленні.

Олег Авер’янов розповів, що має деякі побоювання щодо поставок необхідних комплектуючих, але відзначив, що компанія готова до кризи. І забезпеченість складу комплектуючими становить 80%. Цього буде цілком достатньо для виконання планів виробництва бункерів, зерновозів, автопоїздів-зерновозів тощо.

Він також позитивно оцінив імпортозаміщення, зазначивши, що заміна комплектуючих іноземного походження вітчизняним виробником цілком прийнятна та можлива. 

«Незважаючи на деякі прогалини певних років, Україна завжди була машинобудівною державою. Нині більшість деталей можна замінити деталями вітчизняного виробництва», — додав Олег Авер'янов.

Він також заявив, що компанія Egritech має достатньо потужностей для імпортозаміщення і вже цьогоріч планує виробництво редукторів для бункерів-перевантажувачів, з метою відмови від італійських аналогів.

Читайте також: Агробренди продовжують працювати в умовах карантину

Виконано за допомогою Disqus