На українському ринку з’явився новий бренд насіння Biligrain

27 липня 2020 271 0
На українському ринку з’явився новий бренд насіння Biligrain

На ринок України виходить новий бренд насіння Biligrain, що поєднав у собі найкращі зразки світової селекції та якісне вирощування і доробку. Повідомляє SuperAgronom.com.

Зазначається, що насіння українського виробництва, вирощене на площах компанії «Агрокрай» (Хмельницька область) та дороблене на заводі, зведеного за проектом німецького інженера Георга Рейтера (Reiter Seed Processing).

Наразі аграріям пропонують насіння пшениці, сої та квасолі, а також в компанії планують додати до асортименту насіння ячменю, спельти, амаранту.

«На даний момент ми пропонуємо сорти пшениці Катаріна та Фелікс селекції Saaten Union, і на ексклюзивних умовах сорти пшениці Ронін та КВС Еміль селекції KWS. Також у нашому асортименті сорти сої Аріса та Асука селекції Прогрейн, Кардифф та СГ Кеа селекції Saatbau Linz. Стосовно квасолі, зараз ми пропонуємо аграріям три сорти: біла дрібна Мерлін, чорна дрібна Зорро та червона велика Монтхаум, американської селекції», — розповів Олег Білявець, директор компанії «Агрокрай».

Головна особливість нового бренду — поєднання найкращих зразків селекції від великих світових компаній, вирощування в умовах України з застосуванням точного землеробства, доробка на новому технологічному насіннєвому заводі Biligrain.

«Ми маємо замкнутий цикл виробництва насіння, тобто від поля до мішка. Головна наша особливість, яку ми цілком справедливо вважаємо своєю перевагою, — це створення таких умов при вирощуванні насіння, аби кожна насінина отримувала потрібну кількість елементів живлення, особливо у критичні фази росту та розвитку, щоб створити однакові умови для всіх рослин у посівах. Таким чином ми досягаємо максимальної вирівняності насіння за масою тисячі та енергією проростання. Тобто, купуючи наше насіння, аграрій буде впевнений у тому, що абсолютно кожна насінина у придбаній партії дасть запланований ним результат», — каже Олег Білявець.

З усіх питань стосовно придбання та замовлення насіння нового бренду вже зараз можна звернутися за телефоном +38 067 538 74 74.

Виконано за допомогою Disqus