В Україні розробили нове рідке комплексне добриво BLAU phos NPS 8:16+4s

29 липня 2020 72 0
В Україні розробили нове рідке комплексне добриво BLAU phos NPS 8:16+4s

Єдиний в Україні виробник комплексних добрив РКД /ЖКУ за американською технологією кислотного синтезу, Група УТК Хімальянс/UTK BLAU chem розпочала виробництво нового синергетичного РКД BLAU phos NPS 8:16+4s. Повідомляє SuperAgronom.com.

Зазначається, що це найдешевше добриво в лінійці BLAU phos. Ґрунтується на досвіді спільного використання Рідких Комплексних Добрив і КАС.

Завдяки синергетичному ефекту оптимізованих пар азот (N)+ фосфор (P) // азот (N)+ сірка (S), РКД BLAU phos 8:16+4s забезпечує підвищений коефіцієнт засвоєння елементів живлення. Синергетичний ефект полягає у тому, що при взаємодії двох або більше факторів їхня дія суттєво переважає ефект кожного окремого компонента у вигляді простої їхньої суми.

РКД BLAU phos NPS 8:16+4s є більш ефективним замінником рідких і твердих фосфатних і азотних добрив на ґрунтах з низьким вмістом органічної речовини та для рослин з підвищеною чутливістю до сірчаного живлення (соя, соняшник, ріпак, цибуля, бобові, цукрові буряки тощо). А рідка форма препарату сприяє швидкому засвоєнню поживних речовин добрива.

На відміну від багатьох присутніх на українському ринку препаратів з вмістом NPS, РКД BLAU phos 8:16+4s є не сумішшю, а однорідним комплексом синтезованим в єдиному технологічному циклі. РКД BLAU phos 8:16+4s може використовуватися для всіх типів ґрунтів та для всіх сільськогосподарських культур.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus