На Харківщині обстріляли комбайн та комбайнерів

31 липня 2020 146 0
На Харківщині обстріляли комбайн та комбайнерів
objectiv.tv

У Харківській області поліція затримала 24-річного чоловіка, який підозрюється в обстрілі комбайна та комбайнерів. Про це повідомляє Об'єктив.

Вчора, 30 липня, до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація, що під час збору врожаю на полі поблизу села Черкаська Лозова невідомі заблокували роботу комбайна, погрожуючи комбайнеру та його помічнику предметом, схожим на пістолет, а потім здійснили постріли в їх бік. 

Чоловіки вимушені були зупинити польові роботи. Постраждалих осіб немає, проте комбайн пошкоджений.

За вказаною адресою виїхало керівництво, слідчо-оперативна група відділу та група реагування патрульної поліції Дергачівського відділу поліції. Під час огляду поліцейські виявили на транспортному засобі пошкодження, а на відстані близько 500 м від місця події на сусідньому полі предмет, схожий на пістолет, магазин якого споряджений набоями.

Працівниками поліції було встановлено особу підозрюваного. Ним виявився 24-річний чоловік. Наразі він затриманий за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі. Всі обставини злочину встановлюються.

Читати за темою: В Україні набирає обертів новий вид земельного рейдерства

Виконано за допомогою Disqus