В Україні похолодає та пройдуть грозові дощі — прогноз погоди

31 липня 2020 151 0
В Україні похолодає та пройдуть грозові дощі — прогноз погоди
Kurkul.com

Початок серпня принесе прохолоду та свіже повітря, похолодання накриє всю територію України. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

На вихідних, 1-2 серпня в північних та західних областях у нічний час температура опуститься до +10...+14 °C, денна складе +18...+23 °C. Однак в Закарпатській та Чернівецькій областях підніметься до +25…+26 °C.

В східних та центральних областях вночі +11...+19 °C, вдень температура знаходитиметься у межах +20...+25 °C. На Півдні нічна температура досягне позначки +13...+19 °C, денна +24...+26 °C, в Одеській області температура підніметься максимально до +30 °C.

Вітер переважатиме північно-західного напрямку 2-5 м/с.

У суботу, 1 серпня, в північних, північно-західних та частково в центральних областях пройдуть короткочасні опади. Значні опади очікуються на Сході та Півдні. Особливо інтенсивно дощі пройдуть в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях, подекуди їх кількість досягатиме 11 мм.

У неділю, 2 серпня, на всій території України переважатиме сонячна погода з частковою хмарністю. Дощитиме в Сумській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Дніпровській, Полтавській областях та на Сході.

Виконано за допомогою Disqus