Заарештували підозрюваного в обстрілі комбайна на Харківщині

5 серпня 2020 90 0
Заарештували підозрюваного в обстрілі комбайна на Харківщині
Національна поліція

У Харківській області суд обрав міру запобіжного заходу 24-річному підозрюваному в обстрілі комбайна та комбайнерів. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Нагадаємо, під час збору врожаю на полі поблизу с.Черкаська Лозова невідомі заблокували роботу комбайна, погрожуючи комбайнеру та його помічнику предметом, схожим на пістолет, а потім здійснили постріли в їх бік. Чоловіки вимушені були зупинити польові роботи. Внаслідок події був пошкоджений комбайн. Постраждалих немає.

За інформацією відділу комунікації ГУ НП України в Харківській області слідчим Дергачівського відділу поліції було направлено до суду клопотання щодо обрання 24-річному підозрюваному міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За даними поліції, 31 липня слідчий суддя задовольнив клопотання частково та обрав запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Причина конфлікту з'ясовується. Призначена низка експертиз.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі. Встановлюються всі обставини злочину.

Читайте також: На Кіровоградщині фермер привласнив 340 га землі

Виконано за допомогою Disqus