Британські експерти поділяться секретами управління молочними фермами

31 серпня 2020 142 0

Британське посольство проведе для українських фермерів вебінар з підвищення ефективності молочних ферм. Захід відбудеться 15 вересня 2020 р. об 11:00. Про це Kurkul.com повідомили організатори.

Зокрема, Ніл Біркетт, менеджер з розвитку бізнесу у Великій Британії та країнах експорту в компанії Volac, розповість про харчування корів. Розкриє різницю між середньо- і низькопродуктивними коровами та високопродуктивними; останні дослідження в годуванні високопродуктивних корів, а також їх генетику.

Також під час вебінару Максим Ізмєсьєв, територіальний менеджер з продажів у країнах СНД компанії Milkrite Interpuls, розповість про типи доїльних установок, їх вплив на якісні показники молока та дизенфекцію і очистку обладнання.

А Джеймс Хазбенд, технічний директор компанії Map of Agriculture, розкриє секрети сучасного управління фермою. А саме:

  • Які варіанти роботизації та диджиталізації  господарства існують, які суми інвестицій потрібні для впровадження цих рішень від найпростіших до найбільш складних і комплексних? Збір даних про фермерські господарства, «очищення» та інтерпретація.
  • ІТ-рішення у боротьбі з хворобами тварин
  • ІОТ на тваринницькій фермі та які рішення наразі існують, їхні переваги. Ведення ветеринарних та харчових консультацій та навчання по всій Європі.

Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися за посиланням.

Довідково про спікерів:

Ніл Біркетт, менеджер з розвитку бізнесу у Великій Британії та країнах експорту в компанії Volac, має більше 40 років досвіду в молочному господарстві, від менеджера великого стада до продажу спеціалізованих кормів та управління годуванням тварин.

Максим Ізмєсьєв, територіальний менеджер з продажів в Росії та країнах СНД в Milkrite InterPuls, професіонал з розвитку бізнесу, орієнтований на молочний бізнес у країнах СНД та розширення мережі молочного бізнесу.

Джеймс Хазбенд, технічний директор компанії Map of Agriculture, є експертом ланцюгів поставок молочної та м’ясної продукції у питаннях стандартів постачальників у галузі добробуту тварин, виробництва та сталого розвитку для багатьох супермаркетів Великої Британії та покупців молока. Наразі проводить спеціальні лекційні заняття у ветеринарній школі Університету Ноттінгему.

Виконано за допомогою Disqus