Мешканка Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 млн грн

28 серпня 2020 392 0
Мешканка Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 млн грн

Мешканка села на Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 млн грн. Про це повідомляє AgroPolit.com, згідно з даними телеграм-каналу vse_hody_zapisany.

Автори допису заявляють, що мають документальні докази передачі величезної ділянки землі біля Шацьких озер у власність мешканки з села Четвертня.

«До нас потрапили документи, які говорять про те, що Валентина Іванівна Климець, родом із села Четвертня Маневицького району, в серпні минулого року безкоштовно отримала ділянку 2 га землі поряд з однією із найбільш впізнаваних пам'яток Волині — озером Острівянське. Слід зазначити, що земля в тому районі дуже дорога. Наприклад, ділянка в 10 соток коштуватиме близько мільйона гривень», — йдеться у повідомленні.

У Держгеокадастрі підготували проміжні результати технічного аудиту державних земель, які видавалася за схемою безоплатної приватизації за останні 7 років.

«Сьогодні наша команда вже сформувала відповідний реєстр із переліком громадян України, які з 2013 року отримали в режимі безоплатної приватизації земельної ділянки до 2 гектарів землі. Фактично йдеться про створення єдиного реєстру первинного набувача в системі земельного кадастру України», — зазначив Роман Лещенко.

Виконано за допомогою Disqus