Фермерам пропонують рідкі комплексні добрива NP 10:34 для ефективного живлення рослин

4 вересня 2020 75 0
Фермерам пропонують рідкі комплексні добрива NP 10:34 для ефективного живлення рослин

Для основного та передпосівного внесення, а також для додаткового підживлення рослин «УТК Хімальянс» пропонує агровиробникам рідкі комплексні азотно-фосфорні добрива марки NP 10:34.

Зі слів виробника, у даних добривах практично відсутній осад і сторонні домішки, що забезпечує його якісне внесення та тривале зберігання. Повідомляє SuperAgronom.com.

«Це високоефективне, концентроване, безнітратне добриво з підвищеним вмістом поживних речовин. Всі поживні речовини в РКД знаходяться в повністю засвоюваній формі. Азот знаходиться в амонійніевій і амідній формі, фосфор присутній у вигляді орто- і поліфосфатів. Крім основних поживних речовин (азот і фосфор), даний вид добрив містить невеликі кількості мікроелементів (сірка, магній та ін.), які також необхідні рослинам. Дане добриво має нейтральний рН від 6 до 7, що дозволяє використовувати його на всіх типах ґрунтів», — повідомляють в «УТК Хімальянс».

Зазначається, що використання добрива рідкого комплексного азотно-фосфорного РКД NP 10:34 дозволяє знизити витрати на проведення польових робіт і оптимізувати всі трудомісткі процеси для забезпечення повноцінного і якісного харчування сільськогосподарських культур.

Серед ключових переваг РКД NP 10:34:

  • повна доступність для рослин;
  • нейтральна щільність (рН 6-7) дозволяє використовувати на всіх типах ґрунтів;
  • відсутність домішок та баласту;
  • роботи по внесенню РКД повністю механізовані;
  • рівномірне розподілення по поверхні поля;
  • втрати при перевалці, зберіганні та внесенні РКД не перевищують 1%, в той час, як у гранульованих добрив цей показник може становити 10-15%;
  • висока економічна ефективність.
Виконано за допомогою Disqus