АБА АСТРА представила навантажувач Manitou та самохідний обприскувач Berthoud

4 вересня 2020 79 0
АБА АСТРА представила навантажувач Manitou та самохідний обприскувач Berthoud
traktorist.ua

Компанія АБА «АСТРА» в рамках проведення щорічної виставки «Битва агротитанів-2020» показала роботу навантажувача Manitou MLT-X 735 T LSU та самохідного обприскувача Berthoud Bruin 4240. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Компанія показала роботу навантажувача Manitou MLT-X 735 T LSU у досить незвичайній формі. Демонстрацію гідравлічних операцій було організовано у вигляді баскетбольної гри, боулінгу та маніпуляцій із розставлення літер у заданому порядку. 

«Ми представили бестселер на ринку України, показавши технічні можливості у незвичайному вигляді — у формі спортивних ігор. Клієнти попередніх моделей змогли оцінити змінені параметри навантажувача і те, наскільки зручнішою та простішою стала робота з гідравлікою», — зазначив Сергій Дрозд, продакт-менеджер компанії АБА «АСТРА».

За словами представника компанії, навантажувачі Manitou MLT-X 735 T LSU — найбільш потужні й оптимальні машини в 7-метровому діапазоні. Ідеальні для використання на дуже важких і об'ємних роботах, як-от робота з гноєм і цукровим буряком. За рахунок системи LSU продуктивність цих машин вища на 20–30%.

Стандартною комплектацією передбачається закрита кабіна з обігрівом та кондиціонером, дзеркала заднього огляду (у тому числі ​​дзеркало над фаркопом для полегшення зчеплення), система освітлення (спереду і ззаду), два додаткових гідровиходи на стрілі з системою швидкого з'єднання, звукова сигналізація під час заднього ходу, палетні вила, префільтр циклонного типу, система Autoclean.

«Потужна гідродинамічна трансмісія та вигідні параметри вантажопід’ємності забезпечують надійність машини. Це оптимальна модель для малого та великого фермерства, яка однаково добре показує себе як у навантаженні зерна, так і в роботі тваринництва», — розповів Сергій Дрозд.

Продакт-менеджер АБА «АСТРА» Денис Муштин розповів про демонстрацію на агрозаході самохідного обприскувача Berthoud Bruin 4240.

«Ми показали обприскувач, в якому маємо ідеальну стабілізацію, використовуючи прості рішення, а сама запатентоване рішення кріплення штанги у центрі мас. Навіть без використання додаткових електричних елементів контролю, штанга залишається стабільна. В підтвердження наших слів на даному заході ми показали різні віражі руху обприскувача, а не тільки рух по прямій як більшість наших опонентів, оскільки ми знаємо, що оператори бувають різні і штанга незалежно від виду руху має бути завжди тримати лінію обробки», — розповів Денис Муштин, продакт-менеджер АБА «АСТРА».

Також в обприскувачі в базовій комплектації гідравлічно змінний кліренс від 1,5 м до 1,8 м, гідравлічно змінна колія від 3 до 4 м, поєднання даних 2-х опцій дозволяє швидко адаптуватись під будь-яку фазу росту, міжряддя, не хвилюватись за переїзди між полями та впевнено і швидко працювати на косогорах.

Машина має активну систему підвіски, а саме 4-ри пневматичні подушки на кожному колесі та задня вісь обприскування — на шарнірі. Це дозволяє краще копіювати рельєф, мінімізуючи безпосереднє розгойдування машини та підвищити її надійність.

Поєднання усіх особливостей, що втіленні в моделі Bruinі забезпечує високу продуктивність та стабільно високу якість внесення препаратів.

За його словами, оновлена й сама штанга Axiale, що має 36 м завдовжки, пришвидшений процес заправки хімічними препаратами — бак на 4200 л заправляється менш ніж за 5 хв. Машина має активну систему підвіски, а саме задня вісь обприскування — на шарнірі. Це дозволяє краще копіювати рельєф, мінімізуючи безпосереднє розгойдування машини. Це забезпечує високу продуктивність, якість та ефективність внесення добрив при нормі обприскування на 40 га.

«Розумна» конструкція обприскувача була спеціально розроблена для країн Східної Європи та Північної Америки. Самохідний обприскувач Berthoud Bruin вирізняється високою продуктивністю і дозволяє зберегти високу якість розпилення.

Серед інших технічних характеристик — двотурбінний насос Omega (патент Berthoud) — подвійний ефект відцентрової сили, гідростатична трансмісія Bosh Rexroth (комплект), насос зі змінною продуктивністю Rexroth (1*175 см³), незалежна пневматична підвіска виробництва DUNLOP, 4 пневмоподушки (на кожному колесі) та додаткова шарнірно-поворотна підвіска заднього моста.

Виконано за допомогою Disqus