На Київщині продемонстрували в роботі трактори Landini та McCormick

7 вересня 2020 96 0
На Київщині продемонстрували в роботі трактори Landini та McCormick
Traktorist.ua

Компанія «СТК-Агро» в рамках щорічного агрозаходу «Битва Агротитанів 2020» провела показ роботи тракторів McCormick та Landini у агрегатуванні з технікою Kuhn. Повідомляє Тraktorist.ua.

«Ми вперше беремо участь у даному заході. Презентуємо наші топові моделі тракторів італійського виробництва Argo Tractors: трактор 7-ї серії Landini Dual Power 7-220 та 2 моделі тракторів бренду McCormick. Ці трактори є вершиною технічних рішень у своїх модельних лінійках», — розповів Максим Логвінов, начальник департаменту імпортної техніки «СТК-Агро».

Цьогоріч захід відбувся у с.Степове Тетіївського району на Київщині 3-4 вересня на угіддях господарства «ТАК-Агро». Трактор Landini Dual Power 7-220 був продемонстрований у роботі з розкидачем міндобрив Kuhn Axis 40.2 M-EMC, McCormick X7.670 працював з причіпним обприскувачем Kuhn Metris 4102S, а McCormick X8.680 — в агрегатуванні з сівалкою Kuhn Espro 6000 RC.

Трактор Landini 7-220 оснащений 6-циліндровим турбованим двигуном F.P.T. NEF Tier 3 потужністю 211 к.с.та об'ємом 6,7 л, що встановлено на раму, роботизованою трансмісію ROBO-SIX, що включає п'ять діапазонів і шість передач, які керуються спеціальним електронним контролером. Трактор має одну з найпотужніших в класі задніх навісок — до 9300 кг.

Колісна база становить 2820 мм, вага — 7210 кг (без баластів та ПММ). Велика увага приділена технічному оснащенню кабіни — починаючи від її герметичності, системи кондиціювання та фільтрації повітря, закінчуючи електронним управлінням керуванням трактора роботи ЗНС. В тракторі є зручне пневмосидіння та навіть холодильник.

Трактор Landini Dual Power 7-220 у роботі з розкидачем міндобрив Kuhn Axis 40.2 M-EMC

«Основним покупцем такої техніки є середні фермерські господарства, або ті, які розвиваються, в які інвестуються гроші. Ці господарства працюють на перспективу і саме для них такий трактор є цікавим. Це господарства, які не готові ризикувати та мати проблеми з технічним обслуговуванням, які розібралися у технічних перевагах Landini, порівняли декількох виробників, взяли досвід західних компаній. Це що стосується саме цієї моделі. Менш потужні трактори Landini будуть цікаві і меншим господарствам, і комунальним підприємствам, і навіть одноосібним фермерам, адже вартість обслуговування та експлуатації дуже невисока», — зазначив Максим Логвінов.

Трактор McCormick X7.670 VT-drivе обладнано сучасним 6-циліндровим двигуном F.P.T. NEF Tier 4 потужністю 192 к.с., безступінчастою CVT трансмісією VT-Drive від німецького виробника ZF з 4 діапазонами та програмованими швидкісними режимами. Передній міст незалежний, підресорений з електронним керуванням та автоматичним блокуванням диференціалу. Продуктивність гідравлічної системи — аксіально-поршневий насос видає 123 л/хв на гідросистему +44 л/хв на рульове керування, паливний бак на 320 л. 

Вантажопідйомність ЗНС — 9300 кг, вага без баластів — 7360 кг. Максимальна комплектація кабіни передбачає наявність клімат-контролю, бортового комп'ютера, пневматичного сидіння, холодильника, електронної системи керування системами гідравліки, ЗНС, ВОМ тощо.

Трактор McCormick X7.670 у роботі з причіпним обприскувачем Kuhn Metris 4102S

«Наша техніка представлена в усіх регіонах України, в усіх куточках, і вже далеко не один рік. Ми маємо дуже великий досвід з обслуговування техніки, у нас є сервісні бригади, які дістають до будь-якого населеного пункту в Україні та за більш ніж десятирічну історію обслуговування тракторів Landini й McCormick ми вже «на досвіді» сформували необхідний запас запчастин, який має попит чи просто необхідний для сервісного обслуговування. Ми підтримуємо стандартну гарантію 1 рік або 1200 мотогодин. На деякі моделі ми даємо більш розширену гарантію, щоб клієнти були ще більш впевнені у якості техніки. Окрім того, зараз діють спеціальні цінові пропозиції та працюють ряд програм з фінансування угод купівлі-продажу нашої техніки», — додав начальник департаменту імпортної техніки «СТК-Агро».

Виконано за допомогою Disqus