Павленко обрав правильний курс реформування галузі — думка

16 грудня 2015 89 0
У парламентського аграрного комітету склалися дієві, робочі взаємини із профільним міністерством
Latifundist.comУ парламентського аграрного комітету склалися дієві, робочі взаємини із профільним міністерством

За рік, що минає, у парламентського аграрного комітету склалися дієві, робочі взаємини із профільним міністерством. Так прокоментував річний звіт Уряду народний депутат Іван Мірошніченко, пише Мінагропод.

За його словами, налагоджена комунікація дозволяє забезпечувати високий результат щодо розгляду та прийняття у Верховній Раді відповідних законопроектів.

«Цього року ми у співпраці з Мінагропродом прийняли важливі закони. Зокрема, днями було проголосовано важливий закон про поглиблену дерегуляцію агросектору. Це, до речі одне із завдань, яке ставив перед відомством міністр Олексій Павленко, щойно очоливши відомство. Також, ми щільно співпрацюємо з питань прийняття бюджету АПК та податкової реформи», — зауважив Іван Мірошніченко.

На його думку, міністерство має чітку позицію з ключових питань розвитку галузі.

«Ця позиція зрозуміла у парламентському комітеті. Більше того з основних аспектів розвитку галузі наші погляди збігаються. Відтак, як член аграрного комітету я повністю підтримую курс, який міністр Олексій Павленко обрав на реформування галузі. Упевнений, що ці реформи він має продовжувати», — наголосив Іван Мірошніченко.

Виконано за допомогою Disqus