На Вінниччині керівники двох агрофірм конфліктували через врожай

10 вересня 2020 242 0
На Вінниччині керівники двох агрофірм конфліктували через врожай
Kurkul.com

На Вінниччині керівники двох агрофірм не можуть поділити врожай. Поки одні збирали зерно, інші — блокували комбайн та жбурляли в нього каміння. Вгамовувала всіх учасників сутички поліція. Повідомляє пресслужба поліції області.

Інцидент стався 9 вересня у полі села Махаринці між представниками двох суб’єктів господарювання.  

«Тривалий конфлікт між двома керівниками агрофірм, які претендують на врожай, міг перерости в силове протистояння. Відтак, аби цього не допустити поліцейські забезпечували охорону правопорядку на полі, розвели конфліктуючі сторони та не допустили бійки, коли приїжджі особи заблокували виїзд з поля техніки», — розповів начальник Козятинського відділення поліції Роман Андрущак.

Поліцейські почали затримувати хуліганів, коли ті, стали кидати каміння у комбайн та розбили скляні двері. Зробив це директор місцевого ТОВ. Його доставили до відділення поліції. Також правоохоронці затримали ще трьох чоловіків, які чинили злісну непокору.

«За цим фактом слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства. Також до відділку поліції доставлені ще троє осіб, які перешкоджали поліцейським виконувати службові обов’язки. На них складені протоколи за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського», — зазначили у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Крім того, слідчими підрозділами поліції розслідуються ряд кримінальних проваджень, відкритих за фактами незаконного заволодіння врожаєм та майном на підставі заяв обох конфліктуючих сторін. В рамках розслідування встановлюється право користування вказаними земельними ділянками та право власності на врожай.

Читати за темою: На Черкащині рейдери намагались захопити врожай соняшнику

Виконано за допомогою Disqus