UHBDP оголошує конкурс для жінок-представниць агробізнесу

18 вересня 2020 51 0
UHBDP оголошує конкурс  для жінок-представниць агробізнесу
uhbdp.org

Український проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва оголошує конкурс «Сільські жінки та погляд у майбутнє» (Rural Women Looking Ahead) для жінок-представниць агробізнесу півдня України на отримання професійної консультації вартістю до 20 тис. грн, яка буде спрямована на покращення бізнесу. Про це повідомляє uhbdp.org.

Зазначається, що дана підтримка націлена на те, щоб у 2021 р. щонайменше 10 жіночих бізнесів змогли перейти на нову сходинку свого розвитку. Переможниці матимуть можливість отримати консультації з бухгалтерських, юридичних, маркетингових, агрономічних, вузькоспеціалізованих питань. 

«У сучасному бізнес-просторі жінки, які мають офіційно зареєстрований бізнес, складають значну меншість. Сільські ж жінки у порівнянні з міськими жінками та чоловіками загалом мають обмеженіший доступ до ресурсів як інформаційних, так і матеріальних. Неякісний Інтернет або його відсутність, погані сільські дороги, неякісна інфраструктура, додаткове навантаження через домашнє господарство – і це ще не всі чинники, що заважають розвитку», — йдеться у повідомленні.

UHBDP розробив програму підтримки для жінок, зайнятих в плодоовочевому та медовому секторах. Заявки приймаються з 15 по 25 жовтня 2020 р. (включно). Переможниці будуть оголошені в перший тиждень листопада 2020 р.

Виконано за допомогою Disqus