МТЗ представив перший серійний трактор BELARUS

29 вересня 2020 17986 0
МТЗ представив перший серійний трактор BELARUS
latifundist.com

«Мінський тракторний завод» випустив перший серійний трактор BELARUS-1222.3. Про це повідомляє Latifundist.com.

«Сьогодні ми починаємо серійне виробництво нового трактора — BELARUS-1222.3. Він прийде на зміну популярній 1221 моделі потужністю 130 к.с. Новинка збереже всі кращі якості попередника, але при цьому отримає декілька нових конструктивних рішень, вузлів і агрегатів. Поки трактор без капота, але він вже є, і скоро займе своє місце. Але вже наразі зрозуміло — ця модель якнайкраще впишеться в лінійку техніки «Мінського тракторного заводу», — повідомив Віталій Вовк, генеральний директор МТЗ.

Зазначається, що нову модель BELARUS-1222.3 відрізняє моторний відсік з двигуном, який відповідає перспективним вимогам по екології ТР ТЗ з ефективною системою охолодження для різних умов експлуатації. 

Крім того, в МТЗ заявили, що в новій моделі передбачені опції для комфортної роботи тракториста.

«Ми зробили цей трактор з урахуванням побажань тих, хто працює з нашою технікою. Сучасна кабіна підвищеної комфортності на новій системі підвіски, комфортне управління, оснащений клімат контролем, сидінням з пневмопідвіскою і мультимедіа —все це дозволить полегшити працю тракториста», — зазначив Віталій Вовк.

У компанії також відзначили суттєві зміни в екстер'єрі трактора — модель виконана відповідно до нової концепції дизайну лінійки техніки МТЗ.

Читати за темою: Вітчизняний виробник Альфатекст представить новий самоскид

Виконано за допомогою Disqus