На Одещині депутат Аграрної партії розстріляв п’ятьох собак

30 вересня 2020 81 0

В Овідіопольському районі Одеської області депутат Аграрної партії застрелив п'ять собак. Повідомляє УНІАН.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, до правоохоронних органів надійшла інформація про те, що в одному з населених пунктів району місцевий житель застрелив собак.

«На місце події виїжджали співробітники поліції. Чоловік пояснив свій вчинок тим, що тварини на нього кидалися. Зараз встановлюються обставини події», — повідомили в главку.

Відзначається, що трупи тварин направлено на експертизу. За фактом відкрито провадження за ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.


Як повідомила волонтер громадської організації Animal SOS Odessa Яна Титаренко, п'ять домашніх собак застрелені 27 вересня приблизно о 8:30 в селі Доброолександрівка.

«Ми з'ясували, що у собак стріляв депутат Овідіопольської районної ради (фракція Аграрної партії) Володимир Кішенко — місцевий підприємець», — стверджує Яна Титаренко.

Вона пояснила, що п'ять собак, яких чоловік застрелив, прибігли на територію його фермерського господарства.

«Тварин заманив запах собаки-самки, яка охороняє територію підприємства Кішенка. Через це у селі вже виникали конфлікти й нібито мали місце розстріли псів. Місцеві жителі вже пропонували депутату, що стерилізують своїм коштом його собаку, але він категорично відмовився», — розповіла волонтер.

При цьому, за її словами, багато місцевих жителів бояться депутата, який раніше був заступником начальника Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор'я та нижнього Дунаю, і зараз нібито теж балотуватиметься до місцевих рад.

Виконано за допомогою Disqus