Компанія Ирбис стала дистриб'ютором китайського підприємства Sanwei

2 жовтня 2020 41 0
Компанія Ирбис стала дистриб'ютором китайського підприємства Sanwei
traktorist.ua

Компанія «ТД Ирбис» стала дистриб'ютором китайського підприємства Sanwei Group, що спеціалізується на виробництві високоякісних компонентів для обладнання транспортування сипучих матеріалів. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

За повідомленням, Sanwei Group має інженерно-технологічний дослідницький центр та понад 25 років досвіду у виробництві компонентів ковшових елеваторів, стрічкових, ланцюгових та шнекових конвеєрів, а також інженерних пластиків. 

«Мета компанії — стати найінноваційнішим та високопрофесійним виробником компонентів для транспортування сипучих матеріалів та пропонувати високоякісні комплексні послуги клієнтам по всьому світу», — зазначається у повідомленні.

Як постачальник продукції більш ніж 300 брендів з усього світу та надавач послуг технічного сервісу, компанія «ТД Ирбис» створила промо-ролик.

«Ми презентували вихід промо-ролика про нашу компанію, яка вже більше 29 років є одним із провідних постачальників якісних компонентів, що забезпечують функціонування державного та приватного секторів економіки України — видобувної та обробної промисловості, електроенергетики, металургії, машинобудування, металообробки, сільського господарства, харчової промисловості, транспорту та інших», —  наголосили у компанії «ТД Ирбис».

У повідомленні відмічається, що станом на 2020 р. у компанії успішно функціонує система менеджменту якості, яка відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, що підтверджено сертифікатом світового лідера в області сертифікації Bureau Veritas Certification Holding SAS – UK Branch.

Виконано за допомогою Disqus