Американські вчені поділяться досвідом вирощування сої

6 жовтня 2020 196 0
Американські вчені поділяться досвідом вирощування сої

Компанія Тревелайт організовує 14-16 жовтня Аграрний Онлайн Консиліум з вирощування сої. Вперше в історії Агро консалтингу Тревелайт пропонує агровиробникам доступ до науково підтвердженої інформації по технологіях вирощування напряму від профільних університетів та дослідних станцій різних країн. Про це Kurkul.com повідомили в прес-службі компанії.

Серед спікерів:

  • Семюель Маркелл (США) — професор, фітопатолог у Державному університеті Північної Дакоти. Основною тематикою діяльності професора є заходи боротьби з хворобами широколистяних культур. Керівник SCN Коаліції (SCN – соєва цистова нематода) та координатор програм Soybean-PIPE і Legume-PIPE. Окрім діяльності в університеті займається прикладними дослідженнями хвороб певних культур з метою вдосконалення інструментів та рекомендацій для боротьби із хворобами  економічно важливихкультур.
  • Шон Конлі (США) — доцент кафедри агрономії; фахівець у напрямі вирощування сої та пшениці в Коледжі Сільського Господарства та Біологічних Наук при університеті Вісконсіну-Медісон. Викладач дорадницьких програм та керівник дослідницьких проектів  для виробників сої, дрібних зернових та посівного матеріалу. Основна діяльність зосереджена на покращенні  управління рослинництвом з метою максимізації економічної віддачі для виробників сої та дрібних зернових.
  • Джо Іклі (США) — доцент кафедри рослинництва, фахівець у галузі боротьби з бур’янами у Державному університеті Північної Дакоти. Займається виявленням та боротьбою з новими бур’янами. Предметом досліджень переважно є боротьба зі стійкими до гербіцидів бур’янами  та іншими важко контрольованими бур’янами просапних культур.
  • Ерін Ходжсон (США) — професор, ентомолог в Державному Університеті Айови. Має досвід у напрямі інтегрованої боротьби зі шкідниками (IPM) польових культур. Викладає дорадницькі програми та проводить дослідження, які зосереджені на покращенні виробництва кукурудзи та сої за допомогою тактики IPM з метою збереження врожаю та збільшення загального прибутку фермерів. Крім цього, працює над заходами боротьби з новими шкідниками польових культур, включно з паразитичними видами.
  • Хайке Бакінг (США) — завідувач/професор кафедри біології та мікробіології у Державному університеті Південної Дакоти. Заступник декана з наукової роботи на кафедрі біології та мікробіології. Ґрунтовий мікробіолог, досліджує взаємодію рослин і мікробів. Її лабораторія в університеті займаєтсья вивченням мікробіому харчових та біоенергетичних культур, процесу обміну речовин в умовах корисної взаємодії рослин і мікробів, покращення взаємозв’язку між рослинами та їх мікробними симбіонтами, а також можливостями застосування та життєздатістю у середовищі.
  • Брайан Арналл (США) — доцент кафедри рослинництва та ґрунтознавства Університету штату Оклахома. У 2016 отримав звання «Викладач року з точного землеробства». Займається дорадництвом, викладанням та дослідженнями. Його програма зосереджена безпосередньо на впровадженні технологій точного землеробства та методик живлення з акцентом на конкретні польові умови.
  • Келлі Тілмон (США) — доцент і провідний спеціаліст-ентомолог польових культур на кафедрі ентомології Державного Університету Південної Дакоти. Дорадницькі програми, дослідження та викладацька діяльність Келлі Тілмон зосереджені на екології та заходах боротьби з комахами-шкідниками агрономічних культур, кукурудза, соя та пшениця включно. Останні 10 років працює ентомологом по сої в Університеті штату Південна Дакота, займаючись дорадницькими програмами та дослідженнями.

Нагадаємо, що починаючи з вересня і до січня щомісяця у форматі дводенного онлайн консиліуму консультанти з усього світу розповідатимуть про с/г культури — одна культура щомісяця.

Зареєструватись на Аграрний Онлайн Консиліум можна за посиланням.

Подробиці та умови проведення заходу дізнавайтесь за телефоном +38 097 996 50 47, +38 044 228 50 52 (Роман Гринишин — roman@travelite.com.ua).

За промокодом SuperAgronom — ціна на курс з 5 триденних модулів складе $850 або отримайте знижку 10% на кожен модуль по твоїх культурах!

Виконано за допомогою Disqus