Законопроект про зміни до Податкового кодексу внесуть до ВР 21 грудня

18 грудня 2015 87 0
У понеділок стануть відомі зміни до Податкового кодексу
Vkurse.uaУ понеділок стануть відомі зміни до Податкового кодексу

У понеділок, 21 грудня, до Верховної Ради буде подано новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу, про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написала народний депутат України Ніна Южаніна.

«Учора на засіданні спільної робочої групи, до якої увійшли представники і Верховної ради, і уряду, було нарешті прийняте рішення, як ми рухаємося далі по бюджету та податковій реформі», — написала посадовець.

За її словами, зміни до діючого Податкового кодексу стануть тією податковою базою, на якій буде побудовано бюджет країни на 2016 р. Ці зміни допоможуть збалансувати бюджет та не допустять руйнівних наслідків для економіки.

«Що ж стосується законопроекту№3630, то вже після затвердження парламентом змін до Податкового кодексу та ухвалення закону про держбюджет він також буде розглянутий Верховною Радою у першому читанні. Планується, що цей документ стане базою для розробки у наступному році нового податкового кодексу, в якому знайдуть своє відображення і прогресивні норми парламентського законопроекту №3357», — написала вона.

Виконано за допомогою Disqus