У Кропивницькому представили потужний гусеничний трактор Boris Bond

7 жовтня 2020 1141 0
Гусеничний надпотужний український трактор Boris Bond BG748
Kurkul.comГусеничний надпотужний український трактор Boris Bond BG748

Компанія TDS Pomichna представила гусеничну версію надпотужного українського трактора Boris Bond BG748 на Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2020 у Кропивницькому. Про це повідомляє auto.bigmir.net.

У рамках проведення найбільної в Україні агропромислової виставки AGROEXPO-2020 компанія TDS Pomichna презентувала гусеничну версію надпотужного трактора Boris Bond, який названо на честь головного ідеолога проекту Бориса Бондаренка.

За повідомленням, у виробництві тракторів Boris Bond BG748 застосовано комплектуючі європейських виробників. Boris Bond обладнано 6-циліндровим турбодизельним двигуном Iveco Cursor 11 (Євро 6) та баком для пального на 700 л. Поєднання з автоматичною 12-ступеневою коробкою передач ZF Trakson та сучасною електронікою дозволяє, незважаючи на високу потужність (480 к.с.), мати характеристики економічності за витратами пального. 

«Для корпусних деталей гусеничного трактора Boris Bond використовувалася 20 мм сталь. Елементи зібрано у шип за зварені в єдину конструкцію. Гусеничний рушій обладнано основним та додатковими балансирами опорних ковзанок. Передні натяжні котки мають хід у вертикальній площині 15 градусів відносно вісі основного балансира. Малі опорні катки мають хід 12 градусів та встановлені на пневморесорі, —  відзначив представник компанії TDS Pomichna.

Головна передача й ведучі ступиці виготовлені компанією MAN. Посилені гусениці виробництва Camoplast USA мають ширину 700 мм та завдовжки 10140 мм. Вантажопідйомність машини складає 7000 кг. 

Особливе місце приділено кабіні цих тракторів, де передбачені всі сучасні рішення для роботи механізаторів: кондиціонер, холодильник, камера заднього виду, система екстреного гальмування при раптовій появі перешкоди, круизконтроль і т.д.

Як зазначають у компанії, можливе виготовления ще потужніших  (понад 600 к.с.) тракторів з двигуном Iveco Cursor 13.

Читайте також: У вересні дизельне пальне подешевшало майже на 1000 грн/т

Виконано за допомогою Disqus