На Дніпропетровщині працівник поліції вимагав у фермера 20 тисяч гривень

21 жовтня 2020 99 0
На Дніпропетровщині працівник поліції вимагав у фермера 20 тисяч гривень
Kurkul.com

На Дніпропетровщині викрито працівника одного з відділів поліції, який вимагав у фермера 20 тис. грн за непритягнення його до відповідальності за використання заборонених хімікатів під час підживлення врожаю зернових культур. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

«Дніпропетровською обласною прокуратурою спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Полтаві та працівниками Управління СБУ в області в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 368 КК України, викрито працівника одного з відділів поліції ГУНП в області під час одержання неправомірної вигоди», — зазначається в прокуратурі.

За версією слідства, старший дільничний офіцер вимагав від директора фермерського господарства неправомірну вигоду у сумі 20 тис. грн за непритягнення останнього до відповідальності за використання без спеціального дозволу заборонених хімікатів під час здобрення врожаю зернових культур.

20 жовтня 2020 р. під час одержання вказаних грошей зловмисника було викрито правоохоронними органами. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Читати за темою: Сезонний працівник обікрав фермера на 70 тисяч гривень

Виконано за допомогою Disqus