На Кіровоградщині працюватиме лінія з виробництва комбікормів

22 жовтня 2020 48 0
На Кіровоградщині працюватиме лінія з виробництва комбікормів
Приютівська ОТГ

Спеціалісти компанії «Агро Віста» працюють над завершенням реконструкції цеху для зберігання готової продукції та системи вентиляції лінії з виробництва комбікормів у селищі Приютівка Кіровоградської обл. Про це повідомляє пресслужба Приютівської ОТГ.

«Новітнє обладнання дасть змогу виготовляти високоякісні комбікорми за відповідними рецептами і практично виключить втручання людини у технологічний процес», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на початку квітня 2020 р. за індивідуальним комплексним проєктом компанія завершила реконструкцію головного корпусу елеватора «УкрАгроКом» з установкою технологічної лінії з виробництва комбікормів.

«Відродження комбікормового заводу на базі підприємства не вплинуло на роботу самого зерносховища. Повноцінні повнораціонні комбікормові суміші виготовлятимуться згідно з ГОСТ 9268–2015. Лінія матиме продуктивність 10 т/год, 20 тис. т/рік», — додають на підприємстві.

Крім того, у компанії мають намір добудувати відділення для мікродозування зі складом упакованої сировини. Лінія складається з елементів зберігання сировини, дробарки, змішувача для виробництва гомогенного кінцевого продукту.

«Також працюватиме цех із виготовлення попередніх сумішей (мінеральних добавок). Лінія дозволятиме виготовляти комбікорми з додаванням мікродоз і вітамінів та мінералів для забезпечення повноцінного раціону ВРХ, свиней та птиці», — зауважили розробники проєкту.

Читати за темою: Україна знову експортуватиме корми для тварин у Молдову

Виконано за допомогою Disqus