Alliance Tire отримала визнання AGCO за ефективність у співпраці та інноваціях

28 жовтня 2020 77 0
Alliance Tire отримала визнання AGCO за ефективність у співпраці та інноваціях
Alliance Tire Group

Компанія Alliance Tire Group, Ltd., що належить до групи компаній Yokohama Rubber Corporation, отримала титул «Північноамериканський прямий постачальник матеріалів року» (North American Direct Materials Supplier of the Year) від компанії AGCO під час конференції Північноамериканських постачальників AGCO 2020 р. у режимі онлайн. Повідомляє Traktorist.ua.

Компанія Alliance отримала визнання AGCO за ефективність у наступних областях: вартість, співпраця, інновації, управління рахунками, координація і гнучкість. Офіційні особи AGCO відзначили, що компанія Alliance продемонструвала хорошу координацію й узгодження з AGCO, а також підвищила ефективність роботи заводу.

«AGCO спирається на можливості багатьох постачальників, щоб надати дилерам і фермерам по всьому світу найбільш надійні й ефективні сільськогосподарські машини. На нашій конференції Північноамериканських постачальників у 2020 р. ми відзначаємо тих, хто досяг дійсно великих успіхів в постачанні товарів, налагодженні відносин і цінностей найвищого рівня. Видатні вироби ATG, нашого прямого постачальника матеріалів 2020 р., й співпраця з цією компанією допомогли AGCO запропонувати інноваційні рішення, які значно перевершують рішення інших компаній галузі. AGCO вважає за честь для себе працювати над створенням стійких рішень для фермерів у кожному регіоні світу», — розповів Джон Шоуз V, менеджер зі стратегічних товарів AGCO, підрозділ осей, гусениць, шин і коліс.

Джон Шоуз V також відзначив, що сівалка Fendt® MomentumTM — це одне з останніх високотехнологічних виробів AGCO. Завдяки шинам марки VF компанії Alliance Tire Group, у поєднанні з системою Load-LogicTM, сівалка Fendt Momentum чинить менший тиск на ґрунт, що дозволяє фермерам отримувати кращі врожаї.

Віце-президент з інжинірингу та продажу операційного обладнання компанії Alliance Tire Americas Домінік Маццола зауважив, що наріжним каменем бізнес-підходу виробника шин є співпраця з клієнтами.

«Для нас великою честю є отримання визнання за нашу спільну роботу з AGCO, щоб допомогти партнерам досягти своїх цілей на кожному етапі, від розробки виробу до закупівель й виробництва. Ми цінуємо наші давні стосунки з AGCO, які починалися з нашої ранньої роботи з шинами на прес-підбирачах Hesston®, а зараз тривають у спільній роботі над деякими з найбільш інноваційних розробок компанії, таких як сівалка Fendt Momentum», — розповів Домінік Маццола, віце-президент з інжинірингу та продажу операційного обладнання компанії Alliance Tire Americas.

Виконано за допомогою Disqus