Pöttinger представив оновлену дискову борону Terradisc 6001

29 жовтня 2020 56 0
Pöttinger представив оновлену дискову борону Terradisc 6001

Компанія Pöttinger представила дискову борону Terradisc 6001 Т на щорічній агровиставці ІнтерАГРО 2020 у Києві. Повідомляє Traktorist.ua

Подробицями поділився регіональний менеджер Pöttinger у Західній Україні Олександр Задорожний.

Складна короткобазова дискова борона Pöttinger Terradisc 6001 T з робочою шириною від 4 до 6 м має високу маневровість завдяки трьохточковій навісці та встановлюється на транспортному шасі. 

Транспортне шасі дозволяє уникнути перевантаження підіймача й задньої осі трактора. У робочому положенні шасі відкинуте далеко вперед у позицію перед прикочуючим котком. Причіпні машини обладнані гідравлічною системою амортизації, що забезпечує плавний хід при роботі.

При розвороті на краю поля Pöttinger Terradisc спирається на важкий коток і вага розподіляється по всій робочій ширині.

«Дискова борона Pöttinger Terradisc 6001 Т гарно себе зарекомендувала та досить поширена на нашому ринку. Головною перевагою даного агрегату є те, що аграрій може обрати собі котки відповідно до своїх потреб. Машина регулюється по крайній глибині. Основний пріоритет — закриття вологи та можливість працювати фактично з усіма культурами (починаючи від пшениці та ріпаку й закінчуючи соняшником та кукурудзою). Машина експлуатується господарствами в основному на передпосів. Дозволяє працювати на вологих ґрунтах, попередньо підсушуючи їх на мілкому обробітку, аби потім зайшла сівалка», — розповів Олександр Задорожний.

Фахівець додав, що високопродуктивна машина Pöttinger Terradisc 6001 Т, що працює на високих швидкостях дає змогу якісно обробити поле у короткі терміни.

Виконано за допомогою Disqus