Сівалка Tempo L24 CSF від Väderstad забезпечить до 10% економію насіння

29 жовтня 2020 79 0
Сівалка Tempo L24 CSF від Väderstad забезпечить до 10% економію насіння
traktorist.ua

На щорічній агровиставці ІнтерАГРО 2020 у Києві компанія Väderstad провела світову прем'єру сівалки родини Tempo, яка забезпечує економію насіння від 5 до 10%. Про це розповів Володимир Свинаренко, регіональний бренд-менеджер Väderstad у Східній Україні, на Traktorist.ua

Сівалка Väderstad Tempo L24 CSF оснащена гідравлічною системою тиску на крила, яка переносить вагу з центральної частини машини на її зовнішні крила. Це дає змогу сівалці реагувати на будь-які нерівності поля і забезпечувати рівні умови проростання рослин.

Сівалка Väderstad Tempo L24 CSF зберегла всі переваги попередніх моделей сівалок точного висіву Väderstad Tempo, такі як: швидкість сівби, висів різноманітних технічних культур, відмінна робота за різних технологій обробітку ґрунту, до того ж процес завантаження насіння значно спрощується. 

«Нова 24-рядна модель обладнана централізованим бункером на 3000 л для внесення насіння. Має міжряддя 450 мм (опційно можливо встановити міжряддя 500 або 700 мм), сіє всі культури, що й родина Tempo: соняшник, кукурудза, соя, ріпак. Головна відмінність даної сівалки — саме у централізованому бункері. Модель орієнтована на господарства центральних та західних регіонів України, де зберігається достатній рівень вологи у ґрунті. Якщо пріоритет господарства саме у посіві (без одночасного внесення добрив), ця сівалка з рекомендованою робочою швидкістю 15 км/год задовольнить потреби аграріїв», — зазначив Володимир Свинаренко.

Фахівець додав, що Väderstad Tempo L24 CSF обладнана стандартними інструментами точного землеробства. Зокрема система контролю висіву, що унеможливлює понаднормову витрату посівного матеріалу, забезпечує економію насіння від 5 до 10%.

Ціна швидкісної сівалки Väderstad Tempo L24 CSF стартує від €200 тис.

Виконано за допомогою Disqus